”OPPORTUNITIES FOR A CIRCULAR ECONOMY IN THE AGRICULTURAL SECTOR” SEMINAR SEEKS TO PROMOTE THE TRANSFORMATION OF THE PORK INDUSTRY

The meeting was organized by the Agency for Sustainability and Climate Change and ASPROCER, the Pork Producers Trade Association of Chile.

INTRODUCING CHILECARNE: THE NEW IMAGE OF CHILEAN MEAT EXPORTERS

“We have built a world-class meat production and export industry thanks to our joint public-private efforts,” says Juan Carlos Domínguez.

CHILECARNE HOSTS A DELEGATION OF JAPANESE JOURNALISTS FROM SPECIALIZED MEDIA TO STRENGTHEN TIES WITH THE PORK INDUSTRY

Visit takes place from March 22nd to 28th as part of the “ChilePork” campaign to position Chilean pork in Japan.

CHILECARNE JUNTO AUTORIDADES CHILENAS VISITAN MÉXICO PARA REUNIRSE CON LA ENTIDAD SANITARIA DE ESE PAÍS

Liderados por el Director del Servicio Agrícola y Ganadero chileno, SAG, Horacio Bórquez, la Asociación de Exportadores de Carnes de Chile, ChileCarne, junto a la Asociación de Exportadores de Frutas de Chile, ASOEX, se reunieron con las principales autoridades sanitarias del país azteca.

EXPORTACIONES DE CARNES SUPERARON LOS 1.000 MILLONES DE DÓLARES EL AÑO 2018

Conoce cómo estuvo el comercio internacional de carnes blancas, con las cifras presentadas por la Asociación

THE ASSOCIATION

Contributors